Wie wij zijn


Kleurrijke professionals

Context werkt als trainingsorganisatie landelijk en is actief bij een scala van opdrachtgevers die maatwerk ondersteuning van ons vragen. Ondersteuning in bijvoorbeeld trainingen management en leiderschap. Verkooptrainingen of Adviesvaardigheden voor binnen- en/of buitendienst. Teamtrainingen die het team weer focus geven en het commitment versterken.

In onze visie geldt dat wij persoonlijk leerprocessen op gang brengen en elke deelnemer daarmee enthousiasmeren. Door procesgericht te werken onderkent elke deelnemer zélf waar zijn persoonlijke leerbehoefte zit.
Markten zijn blijvend in beweging. Wij zien het als onze opdracht om met onze trainingen bij te dragen aan groei en ontwikkeling die nodig zijn om succesvol met die beweging om te gaan!

Toegewijde professionals voor jou

Die de tijd nemen om te begrijpen en omdat je uniek bent. Die luisteren om te begrijpen, empatisch zijn en je aanmoedigen om jezelf te zijn. Die bereiken dat je je thuis en vertrouwd voelt in de deelnemersgroep van jouw managementtraining. Die in de verkooptraining met je omgaan op de manier die bij je past. Die het beste van zichzelf geven voor de groei van je leven.